Elektriker i Luleå

Duktiga elektriker!

Vår firma, Luleå Elektriska AB, har många duktiga och erfarna elektriker här i Luleå. Vi är ofta involverat i många parallellt pågående projekt inom el åt olika typer av kunder. Vi hjälper alla typer av kunder, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar bland annat. Utöver vår breda kundportfölj så har vi ett lika brett utbud av tjänster inom el och automation bland annat. Det finns med andra ord stora möjlighet att få hjälp av oss. Man kan nog säga att kompetensen hos våra elektriker är vidsträckt och den sträcker sig från kunskap inom högspänning och starkström till svagström och teleteknik. Alla våra elektriker har god kunskap och erfarenhet vilket de har blivit tillgodosedda med genom utbildning och praktiskt utövande, på så sätt kan våra elektriker i Luleå säkerställa goda resultat för våra kunder.

För att du som kund ska vara säker på oss och vårat arbete så har vi de certifieringar och kunskapskrav som krävs för att vi ska kunna hjälpa dig, oavsett om du vill ha hjälp med att installera ett nytt tv-jack eller åtgärda problematik i ert företags elskåp. Vi håller vad vi lovar och utför alltid våra tjänster med noggrannhet och med professionalitet.

Vem kan anlita oss?

Luleå Elektriska AB kan man anlita, oavsett om man är ett företag eller en privatperson. Det innebär att man som företag kan anlita oss för arbete inom industri, butik och kontor med mera. När det gäller privatpersoner, så hjälper vi till med allt som rör el inom och utanför hemmet. Det låter väl kanon?

Noggrannhet tillika effektivitet!